Om Tech Tour

En anderledes teknologimesse

Tech Tour er en anderledes teknologimesse, hvor fire high-tech virksomheder fra Billund holder åbent hus på samme dag. På dagen kan du opleve det nyeste inden for udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol.

Du får indblik i:

· Engineering, herunder 3D konstruktion, styrkeberegning og simulering
· 3D printprocesser og materialer
· Værktøjskonstruktion og -fremstilling
· Sprøjtestøbning og plastforarbejdning
· Stanseproduktion
· 3D scanning og måleteknik
· Automatiseret kvalitetskontrol

Hvem er målgruppen?

Alle erhvervsfolk, der er interesserede i at få et kig bag facaden på fire spændende virksomheder og som vil opleve nyheder, højteknologi og avancerede processer i et dynamisk samarbejde.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Dørene er åbne fra 9.00-16.00, og du kan komme på det tidspunkt og i det tidsrum, der passer dig bedst. Arrangementet er gratis og der bliver serveret frokost og forfriskninger i løbet af dagen.

Det sagde de besøgende ved Tech Tour 2017

Tech Tour var rigtig interessant og vi fik set og hørt det vi kom for. Vi havde et rigtig fint besøg hos HN Group, som vi selv har som vores leverandør. Vi så hele deres produktion og fik egen rundvisning og gode forklaringer. Besøget hos Zebicon var også meget interessant og absolut en virksomhed, som vi vil have i tankerne, hvis vi har brug for 3D måleteknik. Thermo Fisher Scientific

Tech Tour var et rigtig godt arrangement, som vi bestemt vil deltage i igen. Vi fik en masse med hjem fra dagen af både ny viden og ideer. Hos DAVINCI Development fik vi en spændende rundvisning, som gav os et ønske om at anvende 3D print, mens vi hos Zebicon fik en dybere forståelse for 3D scanning og teknologiens muligheder. Benteler Automotives

 

Tech Tour – En anderledes teknologimesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *