Virksomheder studiedag

Engineering og 3D print

DAVINCI 3D er førende inden for 3D print og har en stor højteknologisk maskinpark. Vi 3D printer og leverer alt fra enkelte prototyper op til større produktionsserier i høj kvalitet, samt forhandler HP’s 3D printere. Derudover løser vi professionelt og effektivt produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt.

I tæt dialog med kunden leveres innovative løsninger med fokus på kvalitet, gennemløbstid, omkostninger samt design for manufacturing. Læs mere.

3D scanning og industriel måleteknik

Zebicon leverer måletekniske serviceydelser og er specialister i 3D scanning, CT scanning og 3D koordinatmåling. Vi løser opgaver inden for reverse engineering, kvalitetskontrol og geometrisk inspektion på alle typer komponenter.

Med avanceret måleudstyr og et hold af professionelle teknikere, giver vi dig unik viden om dit produkt og en uvildig målerapport, der er til at forstå. Læs mere.

Vi sætter vores præg på dit projekt

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi er din erfarne og nytænkende sparringspartner fra idé over højteknologisk masseproduktion til tilpasning til den videre produktion.

Med mere end 49 års erfaring og en stærk kultur for innovation kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt. Læs mere.

Det bedste er ikke for godt

LEGO Koncernen er en privatejet, familieejet virksomhed med hovedsæde i Billund og globale kontorer i Enfield i USA, London i Storbritannien, Shanghai i Kina og Singapore.

Med den ikoniske LEGO® klods er virksomheden en af verdens førende producenter af legemateriale. Virksomheden er engageret i børns udvikling og har som mål at inspirere og udvikle dem, der skal bygge fremtiden gennem kreativ leg og indlæring. Læs mere.

Din partner i recirkulationssystemer til akvakultur

Billund Aquaculture er verdens førende leverandør af industrielle fiskeopdræts-anlæg baseret på recirkuleringsteknologi.

Virksomheden har mere end 30 års erfaring i design, installation, service og drift af landbaserede fiskeopdrætsanlæg baseret på intensiv recirkuleringsteknologi. På verdensplan har vi udført over 132 projekter fordelt på 27 forskellige lande og vi har teknisk og biologisk erfaring med mere end 25 forskellige fersk- og saltvandsfiskearter. Læs mere.

Vi tør gå foran!

Billund Vand & Energi er verdens første energiproducerende renseanlæg, der producerer mere grøn energi end selskabet anvender til at producere og levere drikkevand, transportere og rense spildevand samt lave biogas.

Der er stor international efterspørgsel på teknologier og driftserfaringer og gennem fokus på cirkulær økonomi og FN´s Verdensmål skaber vi muligheder for innovation, lave priser og god kundeservice. Læs mere

DAVINCI 3D A/S

Hedegårdsvej 9
7190 Billund

Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund

Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund

LEGO Koncernen

Kornmarken 33
7190 Billund

Billund Aquaculture A/S

Montanavej 2
7190 Billund​

Billund Vand & Energi

Grindsted Landevej 40
7200 Grindsted