Virksomheder

DAVINCI development A/S

Engineering og 3D print

DAVINCI development er et komplet engineering- og udviklingsfirma, som professionelt og effektivt løser produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt. I tæt dialog med kunden leveres innovative løsninger med fokus på kvalitet, gennemløbstid, omkostninger samt design for manufacturing. Vi har en stor og højteknologisk maskinpark inden for 3D print og leverer både enkelte prototyper samt større serier. Læs mere.

HN Group A/S

En passioneret samarbejdspartner

HN Group er specialister og en unik leverandør inden for sprøjtestøbning, thermoformning, værktøjsfremstilling og udvikling. Med vores passion for og viden om håndværket skubber vi grænserne for løsninger i plast. Det er vores mission at rådgive, udvikle og producere løsninger som hjælper og forbedrer vores kunders processer og konkurrenceevne. Læs mere.

Stansomatic A/S

Vi sætter vores præg på dit projekt

Stansomatic er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi er din erfarne og nytænkende sparringspartner fra idé over højteknologisk masseproduktion til tilpasning til den videre produktion. Med mere end 40 års erfaring og en stærk kultur for innovation, kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt. Læs mere.

Zebicon A/S

3D scanning og måleteknik

Zebicon leverer måletekniske serviceydelser og er specialister i 3D scanning, CT scanning og 3D koordinatmåling. Vi løser opgaver inden for reverse engineering, kvalitetskontrol og geometrisk inspektion på alle typer komponenter. Med avanceret måleudstyr og et hold af professionelle teknikere, giver vi dig unik viden om dit produkt og en uvildig målerapport, der er til at forstå. Læs mere.

HN Group A/S

Kløvermarken 310
7190 Billund

Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund

Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund

DAVINCI development A/S

Hedegårdsvej 9
7190 Billund

En anderledes teknologimesse