Virksomheder

DAVINCI 3D A/S
Engineering og 3D print

DAVINCI 3D er førende inden for 3D print og har en stor højteknologisk maskinpark. Vi 3D printer og leverer alt fra enkelte prototyper op til større produktionsserier i høj kvalitet. Derudover løser vi professionelt og effektivt produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt.

I tæt dialog med kunden leveres innovative løsninger med fokus på kvalitet, gennemløbstid, omkostninger samt design for manufacturing. Læs mere.

Følg os på
LinkedIn 21px LinkedIn
Facebook

HN Group A/S
En passioneret samarbejdspartner

HN Group er specialister og en unik leverandør inden for sprøjtestøbning, thermoformning, værktøjsfremstilling og udvikling. Med vores passion for og viden om håndværket skubber vi grænserne for løsninger i plast.

Det er vores mission at rådgive, udvikle og producere løsninger som hjælper og forbedrer vores kunders processer og konkurrenceevne. Læs mere

Følg os på
LinkedIn 21px LinkedIn
Facebook
 

Stansomatic A/S
Stansning og omstøbning

Stansomatic er din strategiske samarbejdspartner til stansning af komplekse metal- og hybridemner. Vi har alle processer in-house og arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, så du får glæde af vores samlede ekspertise – og forkorter din time to market.

Få en strategisk samarbejdspartner med et højt teknisk niveau og få holistisk produktudvikling og løsninger, der rækker ud over teknikken. Læs mere

Følg os på
LinkedInLinkedIn 21px
Facebook
 

Zebicon A/S
Industriel måleteknik, 3D scanning og opmåling

Zebicon tilbyder måletekniske serviceydelser og er specialister i 3D scanning, CT scanning og fotogrammetri. Vi løser opgaver inden for reverse engineering, kvalitetskontrol og geometrisk inspektion på alle typer komponenter.

Med high-end måleudstyr og et hold af professionelle 3D specialister, giver vi dig unik viden om dit produkt og en uvildig målerapport, der er til at forstå. Derudover er vi leverandør af 3D software og måleudstyr fra Carl Zeiss GOM Metrology, som omfatter både håndholdte, stationære og automatiserede løsninger. Læs mere

Følg os på
LinkedInLinkedIn 21px
Facebook
 

 


 

Tech Tour – En anderledes teknologimesse

Davinci 3D A/S

Hedegårdsvej 9
7190 Billund

Google mapsFind vej

HN Group A/S

Kløvermarken 310
7190 Billund

Google mapsFind vej

Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund

Google mapsFind vej

Zebicon A/S

Hedegårdsvej 11
7190 Billund

Google mapsFind vej